One Funnel Away Challenge
Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Old Mill Pastry & Deli 
 
780 Burnhamthorpe Road West, Unit #12
Mississauga, ON  L5X 3X3
Canada

Telephone: (905) 232-5246
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Delicatessens
Restaurants
Languages:
Macedonian
English
Business Profile:

Products & Serverices:
Hours of Operation: Monday to Friday: 9:00am to 8:00pm
Saturday: 9:00am to 5:00pm
Sunday: 9:00am to 3:00pm

Old Mill Pastry & Deli
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас