Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Cactus Wellhead 
http://cactuswellhead.com/locations/houston/  
920 Memorial City Way Ste 300
Houston, TX  77024
United States of America

Telephone: 713-626-8800
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Countertops Manufacturers
Languages:
English
Business Profile: Cactus Wellhead manufactures and services pressure control equipment for onshore and offshore oil and gas drilling, fracking, completion and production.


Products & Serverices: Oil Field Equipment Supplier, Industrial Equipment Supplier, Energy Equipment and Solutions, Oilfield

Hours of Operation:
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас