Пронајди Бизнис Кои сме ние Како до нас Реклами Пријава Регистрација English
БЕСПЛАТЕН ЛИСТИНГ
  Додадете Нов Листинг
За оние што сакаат повеќе
  Подобрен Листинг
  Премиерен Листинг
Книга - Директориум

 МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Читајте за Македонската сегашност, минато и иднина.
Профил (сите податоци се на англиски)
    Redwood Valuation Partners 
www.redwoodvaluation.com/business-valuation-boston  
771 Lakeview Way
Emerald Hills, CA  94062
United States of America

Telephone: 650-331-0291
Fax:
Toll Free:

     
 
Categories:
Bookkeeping Service
Languages:
English
Business Profile: We provide high quality, high touch valuation services for a variety of different types of valuation engagements including valuations of businesses, equity, common stock / options (409A), intangible assets, patents, purchase price allocations, goodwill impairment, intellectual property, complex financial instruments, potential acquisition targets, and portfolio companies. Our clients range from pre-revenue startups to large billion dollar private companies to public companies.


Products & Serverices: business valuations, 409a valuations, patent valuation, startup valuation

Hours of Operation:
Flowers By Sylvia
Услови за користење на MakBiz.Net | Рекламирајте се кај нас